2012. szeptember 17., hétfő

CRITICAL MASS 2012 - Székelyudvarhely

A mobilitás hetének keretében újra megszervezik Udvarhelyen a Critical mass-t. Nem új keletű dolog Udvarhely életében a biciklis felvonulás, de két éve valamiért elmaradtak ezek a közös tekerések. Most újból megmutathatjuk, hogy van rá igény. Adjunk jelt magunkról,mutassuk meg, hogy mi is itt vagyunk az közlekedésben, a mindennapokban. Van értelme a bicikliseket érintő strukturális és egyéb fejlesztésekre is időt és pénzt áldozni. Sőt, lennénk még többen is, ha eléggé biztonságosan lehetne közlekedni Székelyudvarhely utcáin. Tekerjünk együtt csütörtök délután 16 órától. Rendőrautó vezeti majd a biciklis menetet, ami a bringák magasba lendítésével fog végződni. Találkozzunk csütörtökön négy óra előtt a Bethlen negyedi parknál. Hozd magaddal az ismerőseid, barátaid, rokonaid és természetesen a bringákat is. :)

Az útvonal: Bethlen negydi park - Kisköved utca - Bethlen utca - Nicolae Balcescu utca (terelő út) - Tamási Áron utca - Márton Áron tér (Patkó).

2 megjegyzés:

  1. Gratulálok és sok sikert kívánok a helyi kezdeményezőknek!

    VálaszTörlés
  2. Hajra, hajra, hajra,
    gratula a szervezoknek + egy eszrevetel:
    erdemes figyelembe venni az ovodak programjat is, Udvarhelyen altalaban 4-5 orak kozott hozzak el a gyerekeket az ovodakbol,
    ez a 4 oras idopont nagyon sok kisgyerekes csaladot startbol kiut a kepbol, pedig sokan szivesen csatlakoznanak!
    fel 6 az sokkal jobb ilyen szempontbol, munkahelyeken ucsorgesek is lejarnak stb...

    VálaszTörlés