2013. január 31., csütörtök

Sportösztöndíj bringásoknak

A Pont Csoport pályázatfigyelő csapat mai hírlevelében érdekes pályázati kiírásra lettem figyelmes. Nem gyakran olvashatunk olyan pályázatot, ahol a bringások juthatnak támogatáshoz. Most havi 300 lejjel is gyarapodhatunk, függetlenül hogy amatőr vagy profi sportolók vagyunk és természetesen a pályázatunkat pozitívan ítélik meg.

A Master Ski&Bike sportegyesület sportösztöndíjat hirdet a 2013-as évre. Egy fiatal sportolót fogunk támogatni februártól - novemberig,10 hónapon keresztül havi 300 lejjel. Az ösztöndíj elnyeréséhez ki kell tölteni az alábbi pályázatot és elküldeni a klub cimére személyesen vagy postán : str. Lapusna 6C Marosvásárhely illetve emailen masterskibikeclub@yahoo.com. A pályázaton 2000 és 1994 között született leigazolt vagy amatőr sportolok vehetnek részt akik a következö sportágakban tevékenykednek: kerékpár, MTB, triatlon, duatlon, si és snowboard, hegyi szaladás. 

A feltételekről és az oda ítélés rendszeréről itt olvashatsz bővebben vagy a sportegyesület blogján. Ha csak halvány esélyed is van, akkor ne hagyd ki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése